fi en

Koululaisten kesäkurssit 2020

Kesäkuun ensimmäisillä viikoilla Itä-Pakilassa taiteillaan taas. Varaa paikkasi ajoissa! Lisätietota kursseista tästä linkistä.

Talviloma 17.-23.2.2020

Kuvataidekoulun toimipisteissä ei ole opetusta talvilomaviikolla 8.

Kuvisseikkailu 27.2.-19.3.

Kuvisseikkailulle pääsee taas!  Koko perheen ILMAINEN kurssi torstai-aamupäivisin Kannelmäen nuorisotalolla (Kanneltalossa). Lisätietoa tästä linkistä.

Hae oppilaaksi kuvataidekouluun!

Ryhmissä on yksittäisiä hajapaikkoja. Hakulomakkeet linkistä: lomake-sivu!

Opetussuunnitelma on uudistunut

1.8.2018 alkaen koulun opetus noudattaa opetussuunnitelmaa, joka on laadittu Opetushallituksen taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän perusteiden (20.9.2017) mukaisesti. Ennen 1.8.2018 taiteen perusopetuksessa aloittaneet oppilaat voivat suorittaa opintojaan aikaisempaa opetussuunnitelmaa noudattaen enintään 31.7.2021 saakka.

Opetussuunnitelman uudistus aiheuttaa eniten muutoksia yläkoulu- ja lukioikäisten opintoihin. Lisää tietoa muutoksista löydät otsikon OPETUS alta.

OPS-esite (pdf, 3 Mt) -linkistä voit avata uuden opetussuunnitelman.

OPS-esite (pdf, 14,5 Mt) -linkistä voit ladata ja tulostaa uuden opetussuunnitelman parempilaatuisena versiona.

Rakennekaavio (pdf, 1,7 Mt) -linkistä löydät opintojen rakennekaavion.

Pdf-tiedostojen lukemiseen tarvitaan erillinen ohjelma, esimerkiksi ilmainen Adobe Reader -ohjelma (https://acrobat.adobe.com/fi/fi/acrobat/pdf-reader.html).