fi en

Kevään lyhytkurssi ja kesäkurssit 2019

Järjestämme kevätlukukaudella koko perheen lyhytkursseja. Kuvisseikkailuun pääsee mukaan Kanneltalossa torstaisin 28.2.-21.3. Huom! Tämä kurssi on maksuton eikä kurssille tarvitse ilmoittautua etukäteen! Perinteinen pääsiäiskurssi (7.4.) tulee taas! Ilmoittautuminen lasten ja aikuisten yhteiselle kurssille on alkanut!

Kesäkursseja järjestetään kesäkuun alussa, Tilat haltuun 3.-7.6. (7-9-vuotiaille) ja Retkeilevä kesäkurssi 10.-14.6. (9-14-vuotiaille).

Ilmoittautuminen kesäkursseille on alkanut, varaa paikkasi ajoissa!

Aikuisten Kuvis+

Itä-Pakilan toimipisteessä maanantai-iltaisin klo 18.15 - 20.30.
Kurssilla on vielä vapaita paikkoja! Kysy lisätietoja koulun toimistosta!

Oppilaaksi kuviskouluun: kysy vapaita paikkoja!

Otamme vastaan uusia hakemuksia! Muutamissa 9-11 vuotiaiden opetusryhmissä Itä-Pakilassa on vapaita paikkoja.

Opetussuunnitelma on uudistunut

1.8.2018 alkaen koulun opetus noudattaa opetussuunnitelmaa, joka on laadittu Opetushallituksen taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän perusteiden (20.9.2017) mukaisesti. Ennen 1.8.2018 taiteen perusopetuksessa aloittaneet oppilaat voivat suorittaa opintojaan aikaisempaa opetussuunnitelmaa noudattaen enintään 31.7.2021 saakka.

Opetussuunnitelman uudistus aiheuttaa eniten muutoksia yläkoulu- ja lukioikäisten opintoihin. Lisää tietoa muutoksista löydät otsikon OPETUS alta.

OPS-esite (pdf, 3 Mt) -linkistä voit avata uuden opetussuunnitelman.

OPS-esite (pdf, 14,5 Mt) -linkistä voit ladata ja tulostaa uuden opetussuunnitelman parempilaatuisena versiona.

Rakennekaavio (pdf, 1,7 Mt) -linkistä löydät opintojen rakennekaavion.

Pdf-tiedostojen lukemiseen tarvitaan erillinen ohjelma, esimerkiksi ilmainen Adobe Reader -ohjelma (https://acrobat.adobe.com/fi/fi/acrobat/pdf-reader.html).

Suomi 100-juhlavuoden taidekalenteri

Kuvataidekoulun oppilaiden tekemä videoteos on nähtävissä Taiteen perusopetusliiton
Suomi 100 juhlavuoden nettikalenterissa. Alla linkki teokseen ja taidekalenteriin, jota
kannattaa seurata koko vuoden.