fi en

Syyslukukausi alkaa 12.8.2019

Kaikille oppilaspaikan saaneille ilmoitetaan oppilaspaikasta 29.7.2019.

Oppilaaksi kuviskouluun

Yksittäisiä hajapaikkoja voi vielä hakea. Hakulomakkeet linkistä: lomake-sivu!

Aikuisten Kuvis+ 6.9.2019 alkaen perjantaisin

Tule tekemään keramiikkaa, grafiikkaa tai piirustuksia ja maalauksia ammattitaitoisen opettajan johdolla Itä-Pakilan toimipisteeseen klo 17.15 - 19.30 perjantai-iltaisin. Kurssi sopii kaikille 20-vuotta täyttäneille taideharrastajille vasta-alkajasta konkariin.

Ilmoittautumiset koulun toimistoon toimisto@kuviskoulu.fi. Opettaja Hannele Heino.

Opetussuunnitelma on uudistunut

1.8.2018 alkaen koulun opetus noudattaa opetussuunnitelmaa, joka on laadittu Opetushallituksen taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän perusteiden (20.9.2017) mukaisesti. Ennen 1.8.2018 taiteen perusopetuksessa aloittaneet oppilaat voivat suorittaa opintojaan aikaisempaa opetussuunnitelmaa noudattaen enintään 31.7.2021 saakka.

Opetussuunnitelman uudistus aiheuttaa eniten muutoksia yläkoulu- ja lukioikäisten opintoihin. Lisää tietoa muutoksista löydät otsikon OPETUS alta.

OPS-esite (pdf, 3 Mt) -linkistä voit avata uuden opetussuunnitelman.

OPS-esite (pdf, 14,5 Mt) -linkistä voit ladata ja tulostaa uuden opetussuunnitelman parempilaatuisena versiona.

Rakennekaavio (pdf, 1,7 Mt) -linkistä löydät opintojen rakennekaavion.

Pdf-tiedostojen lukemiseen tarvitaan erillinen ohjelma, esimerkiksi ilmainen Adobe Reader -ohjelma (https://acrobat.adobe.com/fi/fi/acrobat/pdf-reader.html).