fi en

HYvää joulua ja onnea vuodelle 2019!

Kevätlukukauden opetus alkaa viikolla 2 lukujärjestyksen mukaan.

Oppilastöitä esillä Hyvän Paimenen kirkolla

Hyvän Paimenen kirkolla (Palosuontie 1) vietetään Adventtitapahtumaa la 1.12. klo 10-14.45. Kirkon aulan ikkunoissa on ensimmäisestä adventista alkaen esillä jouluisia eläimiä. Maalaukset ovat esillä loppiaiseen asti. Eläinhahmojen maalattu puoli näkyy sisälle aulaan ja ulospäin näkyy eläinten varjokuvia. Eläinteokset ovat ryhmien PK1A, PK2B, PK2C ja PK2D oppilaiden tekemiä (opettajat Maarit Myllynen ja Liisa Ikävalko).

Aikuisten Kuvis+

Itä-Pakilan toimipisteessä maanantai-iltaisin klo 18.15 - 20.30.
Kurssilla on vielä vapaita paikkoja! Kysy lisätietoja koulun toimistosta!

Oppilaaksi kuviskouluun: kysy vapaita paikkoja!

Otamme vastaan uusia hakemuksia! Useissa opetusryhmissä on vielä vapaita paikkoja.
Keväällä oppilaspaikkaa hakeneille ja oppilaspaikan saaneille on ilmoitettu sähköpostilla opetusryhmän tiedot heinä-elokuun vaihteessa.

Opetussuunnitelma uudistuu!!!!

1.8.2018 alkaen koulun opetus noudattaa opetussuunnitelmaa, joka on laadittu Opetushallituksen taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän perusteiden (20.9.2017) mukaisesti. Ennen 1.8.2018 taiteen perusopetuksessa aloittaneet oppilaat voivat suorittaa opintojaan aikaisempaa opetussuunnitelmaa noudattaen enintään 31.7.2021 saakka.

Opetussuunnitelman uudistus aiheuttaa eniten muutoksia yläkoulu- ja lukioikäisten opintoihin. Lisää tietoa muutoksista löydät otsikon OPETUS alta.

OPS-esite (pdf, 3 Mt) -linkistä voit avata uuden opetussuunnitelman.

OPS-esite (pdf, 14,5 Mt) -linkistä voit ladata ja tulostaa uuden opetussuunnitelman parempilaatuisena versiona.

Rakennekaavio (pdf, 1,7 Mt) -linkistä löydät opintojen rakennekaavion.

Pdf-tiedostojen lukemiseen tarvitaan erillinen ohjelma, esimerkiksi ilmainen Adobe Reader -ohjelma (https://acrobat.adobe.com/fi/fi/acrobat/pdf-reader.html).

Suomi 100-juhlavuoden taidekalenteri

Kuvataidekoulun oppilaiden tekemä videoteos on nähtävissä Taiteen perusopetusliiton
Suomi 100 juhlavuoden nettikalenterissa. Alla linkki teokseen ja taidekalenteriin, jota
kannattaa seurata koko vuoden.