fi en

Koululaisten kesäkurssit 2020

Kesäkuun ensimmäisillä viikoilla Itä-Pakilassa taiteillaan taas. Varaa paikkasi nyt! Lisätietoja kursseista tästä linkistä

Jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-21

Jatkoilmoittautuminen tehdään ensimmäistä kertaa Eepos-tunnuksilla tästä linkistä.
Eepos-tunnukset on lähetetty jokaiselle oppilaalle huoltajan ja oppilaan sähköpostiin 17.3.2020. Ennen jatkoilmoittautumista Eepoksessa pitää tarkistaa, lisätä tai korjata oppilaan ja huoltajan yhteystiedot.
HUOM! Eepoksen voi ladata myös appina!

Uusien oppilaiden hakuaika lukuvuodelle 2020-2021

Haku tapahtuu ensimmäistä kertaa Eepos-ohjelman kautta tästä linkistä.
Hakuaika kestää 31.5.2020 asti.

Opetussuunnitelma on uudistunut

1.8.2018 alkaen koulun opetus noudattaa opetussuunnitelmaa, joka on laadittu Opetushallituksen taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän perusteiden (20.9.2017) mukaisesti. Ennen 1.8.2018 taiteen perusopetuksessa aloittaneet oppilaat voivat suorittaa opintojaan aikaisempaa opetussuunnitelmaa noudattaen enintään 31.7.2021 saakka.

Opetussuunnitelman uudistus aiheuttaa eniten muutoksia yläkoulu- ja lukioikäisten opintoihin. Lisää tietoa muutoksista löydät otsikon OPETUS alta.

OPS-esite (pdf, 3 Mt) -linkistä voit avata uuden opetussuunnitelman.

OPS-esite (pdf, 14,5 Mt) -linkistä voit ladata ja tulostaa uuden opetussuunnitelman parempilaatuisena versiona.

Rakennekaavio (pdf, 1,7 Mt) -linkistä löydät opintojen rakennekaavion.

Pdf-tiedostojen lukemiseen tarvitaan erillinen ohjelma, esimerkiksi ilmainen Adobe Reader -ohjelma (https://acrobat.adobe.com/fi/fi/acrobat/pdf-reader.html).