fi en

Kesäkurssit 2019 Itä-Pakilassa

Kesäkursseja järjestetään kesäkuun alussa, Kesäinen kuviskurssi 3.-7.6. (7-10-vuotiaille) ja Retkeilevä kesäkurssi 10.-14.6. (9-14-vuotiaille).

Ilmoittautuminen kevään ja kesän kursseille on meneillään, varaa paikkasi ajoissa!

Oppilaaksi kuviskouluun

Otamme vastaan uusia hakemuksia! Hakulomakkeet linkistä: lomake-sivu!

Aikuisten Kuvis+

Itä-Pakilan toimipisteessä lukuvuonna 2019 - 2020
Kysy lisätietoja koulun toimistosta!

Opetussuunnitelma on uudistunut

1.8.2018 alkaen koulun opetus noudattaa opetussuunnitelmaa, joka on laadittu Opetushallituksen taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän perusteiden (20.9.2017) mukaisesti. Ennen 1.8.2018 taiteen perusopetuksessa aloittaneet oppilaat voivat suorittaa opintojaan aikaisempaa opetussuunnitelmaa noudattaen enintään 31.7.2021 saakka.

Opetussuunnitelman uudistus aiheuttaa eniten muutoksia yläkoulu- ja lukioikäisten opintoihin. Lisää tietoa muutoksista löydät otsikon OPETUS alta.

OPS-esite (pdf, 3 Mt) -linkistä voit avata uuden opetussuunnitelman.

OPS-esite (pdf, 14,5 Mt) -linkistä voit ladata ja tulostaa uuden opetussuunnitelman parempilaatuisena versiona.

Rakennekaavio (pdf, 1,7 Mt) -linkistä löydät opintojen rakennekaavion.

Pdf-tiedostojen lukemiseen tarvitaan erillinen ohjelma, esimerkiksi ilmainen Adobe Reader -ohjelma (https://acrobat.adobe.com/fi/fi/acrobat/pdf-reader.html).