fi
gb

Kiirastorstai 29.3.2018

Kiirastorstaina Itä-Pakilassa pidetään opetukset normaalisti.
Malmitalolla Anna Tahkolan ryhmillä ei ole opetusta kiirastorstaina.

Pääsiäisloma pe-ma 30.3.-2.4.2018

Kesäkurssit Itä-Pakilassa 2018

Kesäkurssit Itä-Pakilassa pidetään kesäkuun ensimmäisillä viikoilla.
Sirkus saapuu siveltimeen (7-9 v.) ma - pe 4.-8.6. opettajana Elina Gyldén
Retkeilevä kuvataidekurssi (9-14 v.) ma - pe 11.-16.6. opettajana Soile Kinnunen
Ilmoittautuminen on alkanut!

Pienoismallikurssi

su 8.4 ja 15.4.2018 klo 12-16

Lasten ja aikuisten yhteinen kurssi! Pienoismallikurssilla voit rakentaa pelialustaa, tehdä nukkekotia tai vaikkapa suunnitella pienoismallin avulla oikeasti rakennettavaa huvimajaa tai leikkimökkiä.

Pienoismallimaailmassa mittakaavalla on merkitystä mutta se on helposti hallittava. Rakentamisessa voi käyttää miltei kaikkea mahdollista materiaalia! Esim. pesuainepullon korkista saa kivan kattovalaisimen tai tarjoiluvadin nukkekotiin.

Opettaja Soile Kinnunen
Ilmoittautumiset: viimeistään 29.3.
Kurssin hinta: Aikuinen ja lapsi 75€, lisälapsi 15

Opetussuunnitelma uudistuu!!!!

1.8.2018 alkaen koulun opetus noudattaa opetussuunnitelmaa, joka on laadittu Opetushallituksen taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän perusteiden (20.9.2017) mukaisesti. Ennen 1.8.2018 taiteen perusopetuksessa aloittaneet oppilaat voivat suorittaa opintojaan aikaisempaa opetussuunnitelmaa noudattaen enintään 31.7.2021 saakka.

Opetussuunnitelman uudistus aiheuttaa eniten muutoksia yläkoulu- ja lukioikäisten opintoihin. Lisää tietoa muutoksista löydät otsikon OPETUS alta kohdista perusopinnot 12-15-vuotiaille sekä kohdasta syventävät opinnot.

Suomi 100-juhlavuoden taidekalenteri

Kuvataidekoulun oppilaiden tekemä videoteos on nähtävissä Taiteen perusopetusliiton
Suomi 100 juhlavuoden nettikalenterissa. Alla linkki teokseen ja taidekalenteriin, jota
kannattaa seurata koko vuoden.