fi
gb
Susanna Heinonen, yksityiskohta öljyvärimaalauksesta Muoviunelmia

Hyvää kesää!

Syyslukukauden opetus alkaa 13.8.2018 (viikolla 33) lukujärjestyksen mukaan.

Kesäkurssit Itä-Pakilassa 2018

Kesäkurssit Itä-Pakilassa pidetään kesäkuun ensimmäisillä viikoilla.
Sirkus saapuu siveltimeen (7-9 v.) ma - pe 4.-8.6. opettajana Elina Gyldén
Retkeilevä kuvataidekurssi (9-14 v.) ma - pe 11.-15.6. opettajana Soile Kinnunen
Ilmoittautuminen on alkanut!

Opetussuunnitelma uudistuu!!!!

1.8.2018 alkaen koulun opetus noudattaa opetussuunnitelmaa, joka on laadittu Opetushallituksen taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän perusteiden (20.9.2017) mukaisesti. Ennen 1.8.2018 taiteen perusopetuksessa aloittaneet oppilaat voivat suorittaa opintojaan aikaisempaa opetussuunnitelmaa noudattaen enintään 31.7.2021 saakka.

Opetussuunnitelman uudistus aiheuttaa eniten muutoksia yläkoulu- ja lukioikäisten opintoihin. Lisää tietoa muutoksista löydät otsikon OPETUS alta kohdista perusopinnot 12-15-vuotiaille sekä kohdasta syventävät opinnot.

Suomi 100-juhlavuoden taidekalenteri

Kuvataidekoulun oppilaiden tekemä videoteos on nähtävissä Taiteen perusopetusliiton
Suomi 100 juhlavuoden nettikalenterissa. Alla linkki teokseen ja taidekalenteriin, jota
kannattaa seurata koko vuoden.