fi
gb
Susanna Heinonen, yksityiskohta öljyvärimaalauksesta Muoviunelmia

Syyslukukausi alkaa!

Syyslukukauden opetus alkaa 13.8.2018 (viikolla 33) lukujärjestyksen mukaan.

Oppilaaksi kuviskouluun: kysy vapaita paikkoja!

Otamme vastaan uusia hakemuksia! Useissa opetusryhmissä on vielä vapaita paikkoja.
Keväällä oppilaspaikkaa hakeneille ja oppilaspaikan saaneille on ilmoitettu sähköpostilla opetusryhmän tiedot heinä-elokuun vaihteessa.

Opetussuunnitelma uudistuu!!!!

1.8.2018 alkaen koulun opetus noudattaa opetussuunnitelmaa, joka on laadittu Opetushallituksen taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän perusteiden (20.9.2017) mukaisesti. Ennen 1.8.2018 taiteen perusopetuksessa aloittaneet oppilaat voivat suorittaa opintojaan aikaisempaa opetussuunnitelmaa noudattaen enintään 31.7.2021 saakka.

Opetussuunnitelman uudistus aiheuttaa eniten muutoksia yläkoulu- ja lukioikäisten opintoihin. Lisää tietoa muutoksista löydät otsikon OPETUS alta.

Suomi 100-juhlavuoden taidekalenteri

Kuvataidekoulun oppilaiden tekemä videoteos on nähtävissä Taiteen perusopetusliiton
Suomi 100 juhlavuoden nettikalenterissa. Alla linkki teokseen ja taidekalenteriin, jota
kannattaa seurata koko vuoden.