Sopimus opetustilanteiden valokuvaamisesta ja teoskuvien käytöstä

Kuvataidekoulu dokumentoi oppilasryhmien työskentelyä sekä valmiita oppilastöitä. Kuvauskohteena ovat teosten lisäksi koko opetusprosessi eri työvaiheineen.

Kuvamateriaalia käytetään kuvataidekasvatusta edistäviin tarkoituksiin Pohjois-Helsingin kuvataidekoulun sekä mahdollisesti Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liiton verkkosivuilla ja tiedotteissa, näyttelyissä, esitteissä ja julkaisuissa sekä koulutustilaisuuksissa, tiedotusvälineissä ym. ei-kaupallisissa tarkoituksissa.

Luvan sisältö:
Pohjois-Helsingin kuvataidekoulu on oikeutettu tämän sopimuksen mukaisesti käyttämäään kuvia oppilaan kuvataidekoulussa tekemistä teoksista edellä mainituissa käyttötarkoituksissa ja niiden yhteydessä.

Luvan ehdot:
Tämä lupa ei koske minkäänlaista kolmannen tahon toimesta tapahtuvaa tallentamista.

Luvan voimassaolo:
Tämä lupa on voimassa toistaiseksi siihen asti, kunnes lupa kirjallisesti perutaan.

Käyttöluvan saaja: Pohjois-Helsingin kuvataidekoulu
yhteyshenkilö Heidi Romo 040 1341939, heidi@kuviskoulu.fi

Lupa:
Annan luvan käyttää ja julkaista kuvia lapseni/huollettavani kuvataidekoulussa tekemistä teoksista.

» TAKAISIN sivuille

Pohjois-Helsingin kuvataidekoulu, Ohrahuhdantie 2B, 00680 Helsinki